Over ons

Ruim 25 jaar geleden begint Henk van der Burg zijn eigen onderhoudsbedrijf in het prachtige Beesd in de Betuwe. Na korte tijd te hebben gewerkt voor een baas trekt hij de stoute schoenen aan en start met het aannemen van eigen klussen. In de loop der jaren is er een specialisatie gekomen richten het inrichten van sanitaire omgevingen als badkamers en WC's. De specialiteit zit hem vooral in het vertalen van wensen van de mensen naar uiteindelijk praktische en mooi oplossingen die er voor zorgen dat mensen met plezier hun eigen sanitair bezoeken.

De persoonlijke benadering is en blijft één van de speerpunten van de onderneming. Of het nu gaat om projecten bij mensen thuis of bij organisaties, het persoonlijk contact zorgt voor een prettig verloop van het traject en een uiteindelijk keurig eindresultaat zoals besproken en dus ook verwacht. 

In de loop der jaren zijn er vele klussen geweest, van groot tot klein. Indien nodigz ullen wij als organisatie ook andere partijen inschakelen wanneer het gaat om specifieke kwali- of kwantiteiten. Alles gaat altijd in overleg met de klant zodat deze volledig op de hoogte is van het project.

Heeft u een project in gedachten, wilt u een prijs weten of bent u benieuwd wie wij zijn, neem dan gerust contact met ons op.